Keukens Elon Vloer & Interieur

Hand- en op maat gemaakt

Keukens, wij zouden ze eigenlijk bij de projecten moeten laten zien maar sommige werkzaamheden hebben net iets meer toelichting nodig.

Een totaalwerk. Volledig vernieuwen van de ruimte. Van ontwerp tot realisatie voor dit alles kunt u bij Elon vloer en interieur terecht. Bij nieuws berichten kunt u de verbouwing van deze keuken zien. Van een open hoog plafond is er gekozen voor een ( deels ) verlaagd plafond met een geïntegreerde afzuiging. Zo blijft de ruimte open. Element van spant blijft behouden door accent met licht aan toe te voegen. Keuken is gemaakt van gelakt eiken deurtjes. Aanrechtblad ook van eiken met zeer donkere afwerkingslaag.

Landelijke keuken strak

Landelijke keuken strak

Landelijke keuken strak

Landelijke keuken

Landelijke keuken strak

Landelijke keuken strak

Deze keuken is hand en op maat gemaakt. Een hoogglans witte keuken met eiland. Volledig naar de inrichting en wensen van de klant. Lades in het eiland met touch-open. Dus volledig greeploos. Ook de vloer is geleverd en samen met de klant gelegd.

Keuken Papendrecht

Keuken Papendrecht

Keuken Papendrecht

Deze keuken is geplaatst door een keukenleverancier. De ombouw, afwerking, en daaraansluitend een kamer / keuken en suite is door Elon gerealiseerd. Tevens, in dit project, in het toilet een wastafel gemaakt ter ondersteuning van een design wasbak.

Keuken ombouw en keuken-en-suite

Keuken-en-suite

Kamer-en-suite entree keuken

Deze keuken en vloer is ontworpen door Elon in overleg met de klant. Want de klant weet precies wat hij/zij zoekt. Voor deze keuken is hoogglans gecombineerd met eiken. De vloer geleverd en gelegd door Elon is een handgeschraapte eiken lamel met een monocoat afwerking Charcoal.

Keuken

 

Kastruimte en ovens

 

Vriezer en koelkast

 

Eiken vloer in de keuken

Keuken

Keukendetail

Ook deze keuken is met de hand en op maat gemaakt. Als er een idee is voor een ruimte en je kunt dit nergens vinden dan is maatwerk van Elon wellicht iets voor u/jou.

Keuken

 

Keuken eethoek

 

details