Elon Vloer & Interieur
 

Welkom in onze 'online showroom'.

Elon heeft sinds november 2002 verschillende opdrachten uitgevoerd voor zowel bedrijven als particulieren. Deze werkzaamheden omvatten advies, ontwerp tot realisatie van interieur. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

 

U vind op onze site dan ook een kleine weerspiegeling van wat er zoal gerealiseerd is. In 2017 willen wij net als in de afgelopen jaren met dezelfde inzet, enthousiastme en service weer werken aan de realisatie van uw interieur wensen.

Hieronder ziet u een drietal projecten die in 2015 zijn afgerond. Klik hier om de resultaten te zien.

Landelijke keuken strak

Keuken

Strakke keuken

( Projecten, vloeren en interieur weergegeven op afbeeldingen op deze site zijn door Elon vloer en interieur gerealiseerd. )

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit het leveren en leggen van vloeren, restauratie hiervan, schuren en onderhoud van vloeren en het realiseren van interieur uitdagingen. Tafels op maat ( binnen en buiten ), ( bijbehorende ) bankjes, kamer-en-suite kasten, keukens, ( eiken ) deuren, dressoirs, tv-meubel, keukens, badkamerkasten, cv-betimmering, kamerschermen, winkel interieur. Voor maatwerk is geen uitdaging te groot. 

Uw aandacht voor onze shop waarin u via een contactformulier een bestelling kunt plaatsen voor deurmatten, onderhoudsproducten en plinten.

Heeft u ook een uitdaging voor ons of een oplossing nodig voor uw interieur neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u een gepaste offerte kunnen aanbieden.