Onderhoud Elon Vloer & Interieur
 

Onderhoud van houten vloeren


Een houten vloer heeft onderhoud nodig. Na het leggen van een vloer kunt u de vloer mooi houden door onze onderhoudsproducten te gebruiken. Wij raden u aan na te gaan waarmee uw vloerdelen behandeld zijn en daar uw schoonmaakmiddel op af te stemmen voor optimaal onderhoud en behoud van uw vloer. Natuurlijk kunt u voor advies ook bij ons terecht.

Kijk u in onze shop bij onderhoudsmiddelen voor het aanbod.

Wilt u een onderhoudscontract met ons afsluiten kunnen wij in overeenstemming met u een periodiek onderhoud verrichten. Neemt u contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Ons land kent zeer wisselende jaargetijden. Deze brengen ook een groot verschillen in luchtvochtigheid met zich mee. Daarop reageert een houten vloer. Hoe en of een vloer ”werkt” is per vloer verschillend en kan van verschillende factoren afhangen. De meest ideale luchtvochtigheid in huis voor een houten vloer is tussen de 50% en 60%. Wilt u de luchtvochtigheid in huis kunnen meten kunt u dit met een hygrometer doen.
Om de luchtvochtigheid op peil te houden kunt u ervoor kiezen om een luchtbevochtiger of luchtontvochtiger in huis te plaatsen.